01 september 2013

Mini kokos-bessen trifle

Mini kokos-bessentrifles

Ingrediënten :
2 bakjes blauwe bessen (a 150 g)
2 el bosbessenjam
1 beker slagroom (500 ml), opgeklopt
1 bekertje crème fraîche (125 ml)
4 kokosmakronen
 
Bereiden :
Doe 1 bakje blauwe bessen en de bosbessenjam in een hoog bakje en pureer kort met de staafmixer. Meng de slagroom met de crème fraîche. Verkruimel de kokosmakronen boven een kommetje. Schep in 4 longdrinkglazen 1 el van het slagroommengsel. Verdeel er wat kokosmakroonkruimels over. Schep hier voorzichtig wat bessenpuree op en verdeel er wat bessen uit het andere bakje over. Maak zo laagjes totdat alle ingrediënten op zijn. Eindig met bessen. Serveer met een lange lepel.
 
met dank aan AH

Geen opmerkingen:

Teriyaki zalm uit de slowcooker

  2 rode uien, in dunne ringen 1 paprika naar keuze, in reepjes 1 paksoi, gesneden, het groen apart zetten 100 g kastanje-champignons, in p...